DELCO REMY - Generátor, Önindító, Féknyereg, Kormánymű

DELCO REMY
Márka név: DELCO REMY
Származás: EU
Minőség: Normál minőség
Garancia: Két év garancia
Termékek: Generátor, Önindító, Féknyereg, Kormánymű
Leírás: „A márka, amit ismer és amiben bízhat”

A Delco Remy önindítók és generátorok szerte a világon a legjobb választást jelentik a személygépjárművek, teherautók és buszok területén. A Delco Remy vezető az termék innovációban, felújításban, mindemellett pedig megbízható, szakmailag hozzáértő támogatást nyújtanak.

A generátor technológiájuk felülmúlhatatlan. A nagy teljesítményű generátorok fokozott hatékonyság értékelése a flottáknak mérhető üzemanyag megtakarítást eredményez. A Delco Remy nagy teljesítményű generátorait a tartós, kefe nélküli kialakítás jellemzi. A kefe nélküli generátorok kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, a kevesebb mozgó alkatrész kisebb kopást eredményez, így az élettartam lényegesen hosszabb lesz. Felújított önindítóik a legnehezebb helyzetekben is megállják helyüket.

Szorosan együttműködésben dolgoznak a gyári beszállítókkal, gyártókkal, hogy a legjobb teljesítményű, prémium minőségű termékeket biztosíthassák.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi Nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép