Skip Navigation Links

HEADSTER - Fejtámlára szerelhető vállfák

HEADSTER
Márka név: HEADSTER
Származás: Hungary
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Fejtámlára szerelhető vállfák
Leírás: „Őrizze meg mobilitását!”

A gyári minőségű Headster termékek azon felül, hogy hasznos kiegészítői az autó belterének, megjelenésükben és minőségükben is az igényességet képviselik.

A Headster Customer egy különleges vállfa, mely alkalmazható autón belül és kívül egyaránt. A fejtámla rúdjaira rögzíthető és praktikusan egy mozdulattal eltávolítható. Kiváló üzleti utakhoz, hiszen alkalmas zakó, nadrág, szoknya és öltönyzsák tárolására is.

Mobilitásának köszönhetően magával viheti a hotelszobájába vagy gardróbjába.

A Headster zsebes táska kreatív megoldás az utastérben történő tároláshoz. Egyaránt hasznos a család minden tagjának. Amellett, hogy védi az ülés háttámláját, hasznos tárolóegységekkel, nagy zsebekkel rendelkezik. Minden autótípus fejtámla rúdjára felszerelhető, gyorsan eltávolítható, könnyen tisztítható és praktikusan táskává alakítható.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép